Ruta de Serveis ITINERANT

Fecha:

Categoria: Notícies

Portada » Notícies » Ruta de Serveis ITINERANT
L’Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT) junt a la Federació Valenciana de Municipis i amb la col.laboració de la Mancomunitat de la Marina Baixa, posen en marxa el programa «Itinerant».
L’objectiu d’aquest programa és coordinar una ruta de professionals autònoms itinerants per a prestar serveis bàsics necessaris als diferentes municipis.
Per tant si eres autònom prosessional de la Marina baixa i vols seguir desenvolupante professionalment en aquest territori, aquesta oportunitat es per a tu.
Tots els serveis, professions i activitats són benvingudes, tal com:
Serveis veterinaris, podología, fisioteràpia, perruqueria, atenció sociosanitària a la gent gran, gestoría, electricitat, fontanería, fusteria, neteja a domicili, reparació d’electrodomestics, massatgista, entre altres.
Si estàs interessat/da pots inscriure’t en el formulari següent:
IMPORTANT: hi ha una setmana de termini per apuntar-se!!
 
 
La Agenda valenciana antidespoblamiento(AVANT), junto a la Federación Valenciana de Municipios y con la colaboración de la Mancomunidad de la Marina Baixa, ponen en marcha el programa Itinerant.
El objetivo de este programa es coordinar una ruta de profesionales autónomos itinerantes para prestar servicios básicos necesarios a los diferentes municipios.
Por lo tanto si eres prosessional de la Marina baja y quieres seguir desarrollándote profesionalmente en este territorio, esta oportunidad es para ti.
Todos los servicios, profesiones y actividades son bienvenidas, tal como:
Servicios veterinarios, podología, fisioterapia, peluquería, atención socio sanitaria a la gente mayor, gestoría, electricidad, fontanería, carpintería, limpieza a domicilio, reparación de electrodomésticos, masajista, entre otras.
Si estás interesado/da puedes inscribirte en el formulario siguiente:
IMPORTANTE: Hay una semana de plazo para apuntarse.

Te puede interesar: