Saluda de l’Alcaldessa

Portada » L’Ajuntament » Saluda de l’Alcaldessa
Imagen alcaldessa amb grup de gent

Com a Alcaldessa del municipi de Sella, en nom de tots els membres del Consistori i en el meu propi, vull donar la benvinguda a tots aquells que us vulgueu acostar a nosaltres a través d’aquesta pàgina web.

És per a mi un honor el fet de poder presentar-los aquesta pàgina Web i agrair a l’Excma. Diputació d’Alacant l’oportunitat de donar a conéixer el poble de Sella al que ens sentim orgullosos de pertànyer.

L’objectiu principal és aconseguir que siga un instrument fonamental per a acostar al ciutadà a tots els Serveis Municipals, per a fer totes les consultes necessàries, però també perquè puguen oferir-nos les seues opinions, suggeriments o propostes.

Sella és un poble de gent acollidora, familiar i hospitalària, on conviuen en feliç harmonia, passat i present, tradicions i modernitat. Un poble tradicionalment agrícola, que cerca l’equilibri entre agricultura, naturalesa i turisme. Hem de tenir present que ser un poble treballador, viu i dinàmic, és el major i millor patrimoni amb el qual comptem.

Els convide a conéixer-nos i a gaudir de tot el que el nostre poble els ofereix, el nostre patrimoni cultural, natural i la nostra identitat, amb una infinitat d’encants que no els deixarà indiferents.

Simplement, dir que les portes de l’ajuntament estan obertes a tots, i vos anime a participar en totes les activitats i festes que se celebren. En la meua persona i en les de tots els meus companys trobàreu a algú disposat a escoltar, obert a suggeriments i a treballar pel nostre poble.

Us esperem en aquest humil poble i us donem les gràcies per haver despertat en vosaltres l’interés de saber on estem i la curiositat de visitar-nos.

Rebeu una salutació.