sella@sella.es

Valencià Castellano English

Coca amb pebrera i tomaca

Portada » Coca amb pebrera i tomaca

Ingredients:

  • Quilo i mig de farina de blat.
  • Un quilo de tomaques.
  • Mig quilo de pimentons.
  • Dotze dents d’alls.
  • Un decilitre d’oli d’oliva.
  • Sal.

Coca de pebrera y tomaca

Preparació:

  1. Es posa farina en un llibrell, amb sal, aigua rent, al mateix temps quees pasta se li va afegint oli, sense deixar de pastar. Es deixa reposar. Es ratlla la tomaca i es trosseja la pebrera en parts molt menudes.
  2. En una paella amb oli d’oliva es frigen les tomaques i les pebreres finalment se li afigen els alls tallats en lamines.
  3. Sobre una llanda de vores altes, es formen les coques, d’un centímetrede gruix i s’aboca la fregitel•la sobre elles. Es fiquen el forn sobreuna hora.
  4. Abans les dones duien les coques al forn de pa a cuitar les coques.Aquesta acció es denominava “anar a girar ”. Les llandes eren dipositades a sobre d’un tauló de fusta, tapades amb un tapet. Per anar-hi al forn les dones duien el tauló amb les coques d’amunt del cap.

Et pot interessar:

Sella
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.