sella@sella.es

Valencià Castellano English

Arròs caldós amb fesols, cards i naps

Portada » Arròs caldós amb fesols, cards i naps

Ingredients:

Per a 4 persones:

  • 200 g de fesols blancs posats a remulla el dia anterior.
  • 400 g de sofraja de porc.
  • 1 mà de porc.
  • 100 g de cansalada sense salar.
  • 4 botifarres de ceba.
  • 1 blanc
  • 4 naps xicotets
  • 350 g d’arròs
  • Safrà i sal.

arros-amb-fesols-i-naps

Preparació:

Col•locar els fesols en una olla al foc amb uns 3 litres d’aigua, la carn de porc, la mà, la cansalada, el blanc i els naps i deixar coure a foc lent afegint la sal a mitja cocció.
Si se fa en olla exprés es necessitaran uns 30 minuts, si és en olla tradicional calcular almenys hora i mitja. Traure la carn del caldo. Deixar-la refredar un poc abans de tallar-la a trossos perquè no es desfaça.
Quan no queden en l’olla més que els fesols i els naps amb el caldo, s’afegeix el safrà i l’arròs i es cou a foc mitjà durant uns 20 minuts. A meitat de la cocció afegir les carns trossejades i les botifarres de ceba senceres per a evitar que es desfacen.
És important recordar que aquest és un plat fort, típic d’hivern i que ha de quedar caldós, per la qual cosa convé abans de tirar l’arròs observar com anem de caldo i si fóra necessari afegir un poc d’aigua calenta, abans d’incorporar-lo.

Et pot interessar:

Sella
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.